Lifestyle Motivation

Amber Middelkoop

Amber Middelkoop

Lang getwijfeld.. maar in januari ben ik toch begonnen met de personal training. Ik werd heel fijn ontvangen, doelen worden duidelijk gemaakt, elke week een check hoe de vooruitgang is en indien nodig worden er aanpassingen gemaakt. Daarnaast geeft Lars duidelijke instructies over de oefeningen en vertelt hij ook welke spiergroepen we daarmee trainen. Naast het serieuze werk is er ook altijd ruimte voor een praatje of een grapje. Hierdoor vind ik dat de sfeer serieus, ontspannen maar ook vertrouwd aanvoelt. Ik merk zowel lichamelijk als mentaal zeker verschil. Ik zit een stuk fijner in mijn lichaam, voel me weer sportief en ik geniet nu ook echt van het sporten. Ondanks dat de trainingen zwaarder worden, lukt het me wel en dit vind ik zo leuk om te zien. Hij laat je trots voelen met de vooruitgang die je boekt!

Sinds 2 weken ben ik overgestapt naar duo training. Ik was in het begin heel benieuwd hoe hij dit zou aanpakken, want voorheen was het één op één en nu kwam daar nog iemand bij. De verdeling vind ik fijn, want we werken allebei op onze kracht, eigen schema’s maar we doen het ook samen. Je leert van elkaar, moedigt elkaar aan en het is ook nog eens gezellig. We gaan serieus aan de bak en er is duidelijk gemaakt wat we van elkaar verwachten. Van zowel de trainer als van de persoon die komt trainen.

In mei heb ik meegedaan met de High Intensity Training in een groep van vier meiden. Lars laat zien dat hij ook binnen de groep rekening houdt met iedereen, oftewel, 1 team 1 taak. Iedereen werd op zijn eigen manier uitgedaagd, maar we deden het wel samen! De oefeningen waren erg varieert en er is een goede ontwikkeling behaald bij iedereen.

Kortom, ik ben heel tevreden met de service die Lars bied en voorlopig blijf ik nog met veel plezier bij hem trainen!!!

Chat met ons