Lifestyle Motivation

Online Coaching

Jouw persoonlijke plan op afstand

Volledig trainingsprogramma

Persoonlijk voedingsplan

Wekelijke Zoom-meeting

Jouw persoonlijke coach op afstand

Het voordeel van online coaching is dat jouw persoonlijke coach altijd beschikbaar is om jou te ondersteunen als je daar behoefte aan hebt. Bij online coaching gaan we namelijk aan de slag met een volledig op maat gemaakt plan.

Je krijgt toegang tot de app waar jouw op maat gemaakte trainingsprogramma staat uitgeschreven.

Dit houdt in dat jij voor elke training precies weet wat je moet doen. Met de handige instructie video’s weet je altijd of je de oefeningen goed uitvoert. Je houdt tijdens de training ook de voortgang bij zodat je elke week weer progressie kan boeken. Op basis van die resultaten worden jouw schema’s weer aangepast.

Voor het voedingsplan gaan we niet aan de slag met een standaard uitgeschreven dieet. We zorgen ervoor dat jij met kleine veranderingen in je huidige lifestyle, toch resultaat kan behalen. Dit betekent dat je leert hoe je op de lange termijn kan genieten en resultaat zal blijven behalen.

Elke week spreken we elkaar via een ZOOM-meeting. Tijdens dit gesprek nemen we de afgelopen week door met betrekking tot de trainingen en de voeding. Op basis van dit overleg kan jouw plan elke week worden aangepast om zo wekelijks resultaat te realiseren. Naast deze wekelijkse afspraak kan je 24/7 in contact komen via de handige chatfunctie in de app. Op deze manier zit je nooit met vragen tijdens je training.

Online coaching is voor verschillende periodes beschikbaar:

  • 8 weken
  • 12 weken
  • 16 weken

Inspiratie

Lifestyle Motivation
Lifestyle Motivation
Lifestyle Motivation

Heb je interesse?

Vraag direct een Gratis Intake aan!

Ben jij er klaar voor om de jouw ideale lifestyle te creëren?

Maak dan snel een afspraak!

Telefoon: 06 106 766 41

Chat met ons